Kategorier
VALPEKULL

Valpekull

MELLOMPUDDEL VALPER TIL SALGS!

Begge foreldrene er norske utstillings-champions. Begge er PRCD-testet og har kneleddsattest med 0 på begge knær. De er også øyelyste og alt ok.

Valpene er lev.klare i begynnelsen av februar. De leveres vaksinerte en gang, ID-merkede, med helseattest og stamtavle i Norsk Kennel Klub. Det følger valpepakker med for, halsbånd og lenke med valpen og teppe med lukt av mor og de andre valpene.

Valpene vokser opp i et vanlig hjem, de er vant det å være med å kjøre bil og er godt sosialiserte ved levering. Ring gjerne etter klokken 18.

8 svar til “Valpekull”

Vennligst ring meg, er veldig interessert i ny hund, fin forrige hund var puddel. Vennligst ring meg 93438003. Dette grunnet at jeg trenger en del svar som bare blir rot om vi skal maile frem og tilbake. Og tlf. nr. som er oppført på hjemmesidene deres ikke er ibruk.

Vennligst ta kontakt med meg, jeg er veldig interisert i en ny puddel (mellom) så ring meg på tlf. nr. 93438003. Trenger svar som det bare blir rot av om vi skal maile «frem og tilbake». Ser frem til å høre fra dere. Mvh Fanny Samson

Tenker på å anskaffe meg en hund, en mellom puddel. Jeg går i mitt 85 år, kan det være en hundetype i min alder ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *